Reviews

Yvo
Lees verder
Het coachtraject heb ik als zeer prettig ervaren. De opbrengst van mijn proces heeft me ook op andere vlakken verder gebracht in het leven. Jan kijkt naar een breder spectrum dan alleen de initiële hulpvraag. Jan creëert een sfeer van vertrouwen vanuit een hele benaderbare, menselijke houding. Hij is oprecht geïnteresseerd, nieuwsgierig en heeft 100% aandacht voor je. Hij stelt vragen die je doen nadenken. Als coach kan ik hem zeker aanbevelen.
Luuk Flos
Luuk Flos
Lees verder
De klik met Jan was er meteen. Vanuit rust en me eerst alleen aanhoren, voelde het sinds maanden dat er iemand naar me luisterde. Jan toonde begrip voor mijn gevoel en toonde interesse in mij als persoon. Ik voelde me welkom en begrepen. Vanuit deze interesse en begrip stelde Jan vragen, waardoor ik ging nadenken over mijn eigen waardes en kwaliteiten. Kortom “Wat wil IK wel en wat wil IK niet.” De contactmomenten waren erg intensief. Door de vraagstelling van Jan, kon ik weer goed reflecteren. Ik vond de kracht weer om in mijn eigen kunnen te mogen geloven.Jan is laagdrempelig en persoonlijk. Hierdoor voelde ik me snel op mijn gemak. De vragen over mezelf waren in het moment vaak lastig. Dit leverde wel dat op wat ik nodig had.
Afina Vanderschuren
Afina VanderschurenMeerscholendirecteur
Lees verder
Vanuit mijn vraag: “Hoe creëer ik een professionele cultuur op mijn basisschool?” heb ik nu onder bijzondere prettige begeleiding en tips stappen kunnen zetten. De verandering is in gang gezet. Ik heb bij Jan een hele lage drempel ervaren, waardoor het delen vanzelf ging en hij iedere keer bij mijn ambitie aan sloot. Jan bezit veel vakkennis, stelt gerichte vragen, oordeelt niet en is oprecht geïnteresseerd. De vragen stelden me tot nadenken. Ik merk nu dat ik meer vragen stel dan dat ik antwoorden geef. Ik kan eenieder Jan aanbevelen als coach, trainer en adviseur.
J.P.
J.P.
Lees verder
Het luisterend oor en de vragen die Jan me stelt triggeren me. Het traject met en bij Jan voelt goed. Nadat ik een begin heb gemaakt met bewustwording, ga ik verder met doorpakken en niet uitstellen. De lat hoef niet zo hoog te liggen. Ik ben goed zoals ik ben. Wat fijn dat Jan mij serieus neemt en tevens me tot acties aanzet, waarvan ik eerst zou denken hiertoe niet in staat te zijn. Jan is een mensen-mens met een luisterend oor en voor mij een motivator om tot verandering te komen. Ik ben blij dat Jan op mijn pad is gekomen. Na eerdere hele fijne gesprekken heb ik uiteindelijk de stap gezet om Jan als coach te vragen. Ik kan Jan absoluut aanbevelen.
Sanne Scheres
Sanne Scheres
Lees verder
Ik heb de coaching als heel bijzonder ervaren. Het voelt niet als coaching. Je maakt contact vanuit het hart van mens tot mens en dat voel je. Jan zag en voelde de blinde vlekken van mij snel, al voordat ik het zelf doorhad. Dat vond ik erg krachtig. Jan bleef afstemmen en liet mij mijn eigen pad bewandelen in mijn eigen tempo. Dit vind ik heel waardevol. Een andere coach had wellicht meer sturing aangebracht. Ook hier zie en voel ik de verbinding en het contact vanuit het hart. Jan bracht me verder in mijn ontwikkeling. Ik kwam steeds dichterbij mezelf en ben meer gaan staan voor wie ik ben, vanuit vertrouwen en verbinding. Wandelen in de natuur was letterlijk en figuurlijk een verademing (in plaats van coaching op een kantoor op een stoel). Jan liet mij mijn eigen verhaal vertellen en stelde tussendoor een vraag of gaf gevraagd en ongevraagd feedback. De tranen hebben regelmatig over mijn wangen mogen rollen. Dat betekende voor mij dat mijn energie weer in mijn lijf ging stromen. Ook al was dit soms confronterend, het voelde hierdoor goed. Wanneer je, vanuit vertrouwen en verbinding, op zoek bent om dichter bij jezelf te komen én je zoekt een coach, iemand die oprecht luistert, aansluit bij jou en je ondersteunt in het verder komen, zou ik niet verder zoeken. Zeker wanneer je graag contact wil maken vanuit het hart én zeker wanneer je op zoek bent naar de nog onbekende stukken voor jezelf.
Jouw review ?
Jouw review ?
Lees verder
Hier kan jouw naam en review komen te staan. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek . Klik rechts op CONTACT.

Met vriendelijke groet,
Jan Wilms
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Mijn gesprekken met Jan waren prettig en haakten meteen in op mijn praktijk. De coaching heeft resultaat gehad, echter wil het wel eens verwateren én dien ik de coachsessies weer terug te pakken. Dat wat anderen van mij t.a.v. de inhoudelijke kennis vinden raakt me veel minder. Op sommige zaken heb ik geen invloed en maak ik me veel minder druk om dan eerst. Het bespreken van mijn praktijk vond ik goed werken. Jan stelt vragen, die ertoe doen en schud je, indien nodig wakker. Dat is wat ik nodig heb. Jan is oprecht geïnteresseerd in de ander. Coach nodig…. maak een afspraak met Jan !
Vorige
Volgende

Reviews

Lees hier enkele coachervaringen van …..

Plan een gesprek in

Maak een afspraak en we kijken samen
Wat ik voor jou kan betekenen!

” Ik stel je de vragen, waar je nog nooit over hebt nagedacht “