Wie ben ik

Over Jan Wilms

Mijn naam is Jan Wilms. Na 32 jaar in het onderwijs heb ik het roer omgegooid. Gedurende mijn loopbaan ben ik werkzaam geweest in de functies van leerkracht, stafmedewerker en schoolleider. Vooral in de hoedanigheid van deze laatste functie heb ik vele medewerkers mogen coachen en adviseren. In de loop der jaren ben ik erachter gekomen dat hier mijn passie en kracht ligt.

Vanuit mijn ambitie om SAMEN te werken, te bouwen en te ontmoeten is Jan Wilms Coaching ontstaan.

Geïnspireerd door Manu Keirse, die met “Zie de mens….” een pleidooi houdt om anders naar elkaar te kijken, richt ik me op jouw als heel de mens, zijn context en zijn ontwikkeling.

Inmiddels hebben veel mensen en organisaties mij toegelaten tot hun eigen vraag, leven, worsteling of uitdaging. Deze gesprekken hebben me ertoe gezet om met de ander zijn of haar brug, verbonden met mijn missie en mijn passie, te bouwen.

Als coach ben ik er om mee te kijken, te ondersteunen, te prikkelen, te enthousiasmeren om uiteindelijk weer verder te kunnen. Het maakt niet uit of het voor jezelf is, voor jezelf met je team of voor wie dan ook.

Plan een gesprek in

Maak een afspraak en we kijken samen
Wat ik voor jou kan betekenen!

” Ik stel je de vragen, waar je nog nooit over hebt nagedacht “